Betaling og garanti

Garanti

Vi giver naturligvis garanti på vores ydelser.

Garantien forudsætter, at du kommer til eftersyn mindst 1 gang om året hos os og følger vores tandlægers anvisninger for tandpleje. Der er ingen dækning ved forsømmelse af hygiejne, ulykke eller sygdom. Misligehold af tandsættet medfører bortfald af garantien.

Implanter

Vi tilbyder 5 års garanti på implantatoperationen. Det betyder, at hvis implantatet mistes inden for garantiperioden, får du et nyt uden beregning. Hvis ikke det er muligt, får du refunderet det fulde beløb.

Kroner og broer

Vi tilbyder 2 års garanti på: kroner, broer, og unitorstel. Inden for garantiperioden reparerer vi disse uden beregning for dig. De tilslebne tænder, hvor vi sætter kroner, broer og unitor på er ikke omfattet af garantien.

Fyldninger

Vi giver 2 års garanti på fyldninger. Tabte fyldninger laves om uden beregning inden for garantiperioden.

Rodbehandling

Det er desværre ikke muligt at garantere, at alle rodbehandlinger virker, da det afhænger meget af organismen. Derfor giver vi ikke garanti på rodbehandlinger, men vores erfaring er, at 90% af alle rodbehandlinger lykkes.

Betaling

Vi har kontant betaling på klinikken. Du kan også betale med kort, MobilePay eller Swipp. Ved større behandlinger sker afregning per gang eller ved aconto indbetaling. Vi tager ikke imod Mastercard og Visa Electron.

Menu