Tandregulering

Eksperter i tandregulering

Forskellige behov og behandlingstyper

Voksne ønsker som regel tandregulering af kosmetiske årsager. Hvis biddet fungerer fint, men fortænderne står skævt, kan problemet som regel løses med simple midler og på kort tid.

Har du i forvejen en retentionsbøjle eller andet apparatur, som du fik, da du var barn, tilbyder vi kontrol og vedligholdelse af disse.

Har du som voksen problemer med dit bid og kæber, er situationen mere kompliceret. Forløbet kan tage længere tid og indebærer forskellige form for behandling. Vi giver rådgivning på et højt professionelt niveau omkring bidproblemer og bidrekonstruktion.

Certificeret i tandregulering

Vi er certificeret og har flere års erfaring i tandregulering med aftagelige skinner. Vi samarbejder på tværtfagligt i hele teamet og kombinerer tandregulering med andre behandlinger, som f.eks. implantater, bidrekonstruktion, tandblegning.Vores mål er at kreere det flotte smil, du ønsker!

Hvad koster tandregulering?

Priser for tandregulering afhænger af mange ting. Der er forskel, om du vælger at få behandlet en eller begge kæber. Prisen er også afhængig af behandlingens kompleksitet.

For at give dig den nøjagtige pris, skal du komme på klinikken til en indledende undersøgelse.

Bøjler

Vi tilbyder behandling med Inmann Aligner og Clear Smile Aligner.

Behandlingsforløb

Behandlinges varighed er afhængig af dennes kompleksitet og kan variere fra nogle få uger til adskillige måneder/år. Uanset hvad, er behandlingen overskuelig og består af 4 trin.

1. Undersøgelse

Ved den første indledende samtale med tandlægen bliver dit bid undersøgt. Vi snakker om dine ønsker og forventninger og finder frem til et behandlingsforeslag.

2. Behandlingsplanlægning

Accepterer du behandlingsforeslaget, går vi videre til udarbejdelse af behandlingsplan. Der bliver taget en række af fotos, røntgenbilleder samt aftryk af dine tænder. Udefra disse materialer laver tandlægen den nøjagtige behandlingsplan, som passer til dine tænder.

3. Behandling

Du få din bøjle og bliver instrueret i dennes brug. Behandlingen kan strække sig fra nogle uger til adskillige måneder, hvor du bliver kontrolleret hver 4. til 6. uge.

4. Stabilisering

Når den aktive behandling er afsluttet, skal dine tænder stabiliseres. Det sker som regel ved pålimning af et stykke af metaltråd (retainer) bagpå tænderne. I visse tilfælde er det også nødvendigt med en gennemsigtig skinne til overmunden, som man bruger om natten. Stabiliseringen er meget vigtig for bevaring af slutresultatet. Vedligeholdelsesforløbet efter afsluttet behandling hos børn er individuelt tilpasset til hver behandling og kan strække sig fra et år til livslang. Hos voksne er retentionen livslang. Der gives ingen garanti på behandlingen, hvis retentionen fravælges.

Menu